Uld

Her finder du garner af uld fra får og blandinger af uld og andre materialer. Uld er ikke bare uld – der findes mange typer af får og deres uld varierer helt utroligt. Merino uld er utrolig populært og det er ikke uden grund. Fibrene er meget tynde og det er dét, der gør merino så blødt og velegnet til at have direkte på huden. Andre typer af uld kan være mere stridt og kradsende fordi de enkelte fibre er tykkere. Men det gør også garnet mere holdbart til yderbeklædning.
Jeg lægger vægt på at udvælge garn, som er spundet af økologisk uld eller som på anden vis er bæredygtigt. I den økologiske genre skiller især Onion sig ud med garnerne i blød, økologisk merino og pesticidfri nældefibre. I kategorien af bæredygtigt garn findes Wool 4 You. De har et fantastisk koncept, hvor de spinder garn af uld som er blevet til overs fra blandt andet møbelproduktion. På den måde forhindres et enormt spild.
Gå på udforskning og find præcis det garn, det passer til dit projekt. Hvis du har behov for hjælp med at finde et garn med den rette strikkefasthed eller det helt rigtige udtryk, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Viser alle 8 resultater

Viser alle 8 resultater