Recycled Bottle Yarn fra Karen Klarbæk

DKK 15,00

Bottle Yarn fra Karen Klarbæk er spundet af genanvendte plastikflasker. Flaskerne indsamles i Indien, hvor plastikforurening er et enormt problem. Flaskerne omdannes til spindbare fibre og indfarves med Oeko-tek godkendte farver. Denne farvning sikrer at der ikke slipper uhensigtsmæssig kemi ud i miljøet og at der ikke er hensigtsmæssige kemiske stoffer i det færdige garn.

Undervejs i produktionen genanvendes vandet flere gange. Det renses undervejs og anvendes til slut til sanitære forhold. Vand er virkelig en af de store syndere i garn- og tekstilproduktion og Karen Klarbæk har virkelig fokus på at sikre minimalt vandforbrug og vandspild i sine produktioner.

For at sikre at garnet igen kan genanvendes er der kun brugt PET-polyesterflasker. Dermed er der ikke blandet flere forskellige typer af plastik, hvilket gør endnu en genanvendelse muligt.

 

Ryd

Beskrivelse

50 gram = 100 meter

100 % Polyester

Pind 4 – 5

Yderligere information

Farve

Light Sage Green, Bronze, Night Shadow, Charcoal, Clinique, Sage Green, Steel Grey, Nature White, Dark Grey, Rose, Light Rose, Dark Old Rose, Jeans Blue, Black, Christmas Red

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Recycled Bottle Yarn fra Karen Klarbæk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *