Karen Klarbæk økologisk bomuldsgarn 8/8

DKK 20,00

Karen Klarbæks økologiske bomuldsgarn 8/8 er produceret med mindst muligt vandforbrug. Vandet genbruges flere gange i løbet af processen og derved sikres det mest bæredygtige bomuldsgarn. Karen Klarbæk lægger mange kræfter i at sikre bæredygtighed i alle processer. Samtidig producerer hun et virkeligt kvalitetsgarn, hvilket giver en lang levetid.

8/8 bomuldsgarnet er en lækker, tyk udgave. Den er blød og dejlig at strikke i. Denne tykkelse er yderst velegnet til hjemmestrikkede gæstehåndklæder, vaskeklude, babytøj og meget mere. Jeg er i øvrigt også stor tilhænger af at strikke babytæpper i det tykke bomuldsgarn. Uld er naturligvis dejligt til den slags tæpper, men bomulden giver en skøn tyngde, som kan give baby den tryghed, der skal til for at falde i søvn. Samtidig bliver det helt lille barn ikke overophedet i et bomuldstæppe. I den forbindelse er det også rart at tænke på, at når den lille baby gerne vil smage på sit tæppe, så er der ingen uhensigtsmæssig kemi i det økologiske garn.

Ryd

Beskrivelse

100 % økologisk bomuld

50 gram = 80 meter

Strikkes på pind 4 – 4,5

Må vaskes i vaskemaskine på 60 grader

Yderligere information

Farve

Turquoise, Medium Petrol Blue, Old Rose, Dark Old Rose, Nude, Warm Nature White, Pastel Yellow, Bleached White, Nature White Black, Jeans Blue, Faded Jeans Blue, Aubergine, Mustard, Soft Lilac, Plum, Night Shadow, Burned Orange, Brown Sugar, Chokolate, Light Lead Blue, Dark Kombu Green, Olive Green, Frost Grey, Navy Blue, Light Pink, Hot Pink, Dark Lavender, Lavender, Dark Christmas Red

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Karen Klarbæk økologisk bomuldsgarn 8/8”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *