Handelsbetingelser, cookie og privatlivspolitik

Det nedenstående gælder kun ved køb i Slow Fashions webshop.

Du kan købe varer på hjemmesidens webshop. Betaling kan foregå med kreditkort (dette modul forventes at være i funktion d. 23. november), Paypal samt ved bankoverførsel.

Når du betaler med bankoverførsel, sender jeg dine varer, så snart jeg kan se overførslen på bankkontoen. Når du betaler med kreditkort eller PayPal trækker jeg pengene, når dine varerer sendt.

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.

Jeg sender så vidt muligt dine varer samme dag som du bestiller. Betales med bankoverførsel, sender jeg dine varer, når overførslen er gået igennem. Hvis jeg ikke har varen på lager, kan der forventes en ekspeditionstid på 5 – 7 hverdage.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret, fra du modtager din pakke. Derfor vil jeg opfordre til, at du ser dine varer igennem så snart du modtager dem. Du har selv ansvar for og betaler selv for at sende varerne retur, såfremt du fortryder dit køb. Inden du sender en vare retur, skal du kontakte mig på mail eller telefon, så jeg ved at varerne er på vej tilbage. Varen skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelse.

Du har 2 års reklamationsret på din vare. Husk at læse banderolen på garnet omhyggeligt for at sikre at garnet vaskes og tørres efter de anvisninger, der gives her. Hvis du ønsker at reklamere, send mig venligst en mail med oplysninger om hvilket garn, det handler om, samt en henvisning til ordrenummer eller en kopi af din faktura.

I udgangspunktet er 3 knuder pr garnnøgle på 50 g acceptabelt – det vil sige at mine leverandører i udgangspunktet ikke tager imod en reklamation før der er tale om mere end 3 knuder pr garnnøgle på 50 gram. Oplever du imidlertid mange knuder, ujævn spinding/ tvinding af garnet, brud mv, så tag fotos af de problemområder du oplever og kontakt mig med henblik på reklamation på email: eva@slowfashion.dk

Kurser og Workshops

Du kan tilmelde dig kurser, foredrag og workshops, som bliver udbudt i webshoppen. Kurserne afholdes i udgangspunktet i butikken på Adelgade 27, 4720 Præstø, men andre lokationer eller online kurser kan også forekomme. Husk at læse kursusbeskrivelsen inden tilmelding. Der er altid begrænsede pladser til et kursus eller en workshop og derfor er tilmelding nødvendig. Når du har betalt for et kursus er pladsen din. Du kan afmelde din plads indtil 24 timer før kursets start og ved rettidig afmelding får du hele beløbet for kurset retur ved tidligst mulige lejlighed. Ved for sen afmelding er det ikke muligt at få kursus beløbet retur.

OBS. Ved tilmelding af kurser og workshops skal du betale for kurset for at sikre din plads, så her er altså tale om en forudbetaling, hvor pengene bliver trukket på dit kort, når jeg registrerer din tilmelding.

Cookies og privatlivspolitik

Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre sidens indhold og til at øge værdien af de annoncer, der evt. vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden og webshoppen indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: eva@slowfashion.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Økologisk Garn, CVR 40024158
Teglværksvej 40
4870 Stege
Telefon: 20848013
oekologiskgarn.dk@gmail.com