Udgivet i Skriv en kommentar

Strømpekursus

Lær at strikke strømper

Det er hyggeligt at strikke strømper og mange elsker hjemmestrikkede strømper! Der er også mange, der har en forestilling om at det er uhyggeligt svært at lære at strikke strømper, men det behøver det slet ikke at være. På strømpekurset vil jeg dele strømpestrikning op i en række forståelige bidder, så alle kan være med til at strikke strømper.

Hjemmestrikkede strømper strømpekursus opskrift strikkede strikket
Strikkede børnestrømper

Kurset afholder jeg i butikken den 8/8 2020 kl 14.00 – 17.00. Her skal jeg lige huske at gøre opmærksom på, at jeg til den tid er flyttet til Adelgade 27, hvor jeg skal dele butikslokale med skobutikken Sabina. Det er en god ide at komme lidt før kl 14, for der er meget vi skal nå 🙂

Du behøver ikke at være en erfaren strikker for at deltage. Du behøver faktisk bare at kunne strikke ret og vrang og så skal du have lyst til at lære at strikke strømper. Resten lærer jeg dig i løbet af kurset.

Her er nogle af de områder, vi skal ind på undervejs: Garntyper og materialevalg, strømpens anatomi, pasform samt hvordan man strikker en hæl og hvordan man strikker en tå. Undervejs i kurset holder vi en pause, hvor der er mulighed for at strække ben og få en kop kaffe, the, vand og en lille, sund snack.

Gratis opskrift strikkede strømper sokker begynder nem

På kurset strikker vi footies – altså ankelstrømper. Årsagen til dette er, at kurset ville tage alt for lang tid, hvis vi skulle nå at strikke skafter. Der findes mange måder at strikke strømper på, men på dette kursus gennemgår jeg kun én måde, og det er den der benyttes under hele kurset. Hvis nogle skulle have lyst til flere måder at strikke strømper på, arrangerer jeg gerne en strømpeworkshop for fortsættere 🙂

Ud over undervisningen får du følgende med på kurset: 2 nøgler strømpegarn og strømpepinde, opskrift på footies og opskrift på strømper med skafter, forfriskninger og naturligvis hyggeligt samvær med andre glade strikkere. Derudover vil det være muligt at tilkøbe vise typer af garn til en fordelagtig pris.

Hele herligheden kan du få for kr. 125,- Tilmelding kan ske helt frem til og med den 7/8 2020, såfremt der fortsat er ledige pladser. Du kan melde dig til ved at skrive en mail til eva@slowfashion.dk eller ved at kontakte mig på tlf 20 84 80 13 (ring eller sms) eller ved at skrive til mig via Facebook eller Instagram. Din tilmelding er gældende, når du har betalt for kurset. Du kan afmelde frem til 1 døgn inden – altså den 7/8 kl 14. Herefter er det ikke muligt at afmelde.

Strømpegarn strømpekursus hjemmestrikkede sokker strømper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *