Udgivet i Skriv en kommentar

Butikken er åben

Jeg holder fortsat åben i butikken, men selvfølgelig med visse forholdsregler. Vi skal nemlig passe godt på hinanden. Da min butik ikke er så stor, beder jeg om at max. 2 gæster besøger mig på en gang. Husk venligst også at holde afstand.

Af hensyn til vores alle sammens helbred er der håndsprit til rådighed i butikken. Ønsker du at vaske hænder er du velkommen til at anvende håndvask og sæbe. Jeg spritter butikkens dørhåndtag af adskillige gange i løbet af dagen og vasker naturligvis selv hænder og spritter af mange, mange gange i løbet af dagen.

Du har også mulighed for at få bragt varer ud. Dette gælder ikke kun i karantæne-tider, det er en service, jeg altid yder. Jeg leverer selv i nærområdet samt på Møn og ellers sender jeg helt til døren. Fragten er gratis på alle ordrer på kr. 200,- og derover og ellers koster levering kr. 33,- inden for Danmarks grænser.

Indtil videre er alle aktiviteter i butikken indstillet. Det vil sige at jeg ikke holder strikkedage i butikken og jeg arrangerer desværre ingen workshops før det igen er forsvarligt. Hvis du har spørgsmål til en opskrift, garnvalg, strikkefasthed osv. er du stadig meget velkommen til at besøge butikken og få hjælp.

Jeg vil gerne sige tak for jeres fortsatte støtte af min butik. Det betyder alverden! Hvert eneste besøg i butikken, hver eneste like og kommentar på sociale medier, hver eneste opmuntrende bemærkning og hver eneste mail og besked bliver modtaget med stor taknemmelighed.