Udgivet i 2 kommentarer

Velkommen til Slow Fashion

Julemåneden er en magisk tid, hvor ønsker går i opfyldelse for store og små. I år er en mangeårig drøm gået i opfyldelse for mig – jeg har åbnet min egen butik. Jeg mangler stadig at få en masse varer hjem og jeg kunne sagtens bruge en reol og en lampe mere, men jeg har stadig julelys i øjnene, når jeg tager mod Præstø!

Genrugsmøbel med bottle yarn fra Karen Klarbæk. Ovenpå en kurv med økologisk hampgarn.
Genbrugsmøbel med Bottle Yarn fra Karen Klarbæk

Butikken er udsprunget af min webshop med garn: www.økologiskgarn.dk

Der har jeg det seneste års tid solgt økologisk og bæredygtigt garn. Samtidig har jeg brygget på at åbne en webshop mere, som skal handle med økologisk og bæredygtigt dametøj. Men pludselig fik jeg muligheden for at åbne en fysisk butik og nu kan jeg findes i Præstø under navnet Slow Fashion. Her kan man allerede nu finde et udvalg af garn og inden for de kommende måneder vil der også komme tøj og forskellige andre produkter til en bæredygtig livsstil i forretningen.

Kurv med garn
Bomuldsgarn

Slow Fashion er mit bidrag til at gøre det nemmere at foretage et bæredygtigt valg. Der er tanke bag hver eneste vare i butikken. Jeg vil gerne tilbyde garn og tøj af høj kvalitet, som er bæredygtigt produceret og som kan holde længe. Jeg er sikker på at engang i fremtiden vil alle forretninger have fokus på at mindske spild, at passe godt på vores jordklode og at et hæsblæsende forbrug ikke er vejen frem.

Jeg håber, at du har lyst til at komme og besøge butikken!